<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Росія
04.06.2021 590

Путін заявив про завершення укладання першої нитки "Північного потоку-2"

Президент РФ Володимир Путін заявив, що завершено укладання першої нитки "Північного потоку-2". "Газпром" готовий до наповнення газом "Північного потоку-2".

Про це повідомляє ТАСС.

За його словами, укладання першої нитки було завершено 2,5 годин назад.

"Сьогодні успішно завершена прокладка труб першої нитки "Північного потоку - 2", - заявив Путін.

Він також повідомив про завершення лінійної роботи по газопроводу, включаючи морську частину.

У Кремлі раніше заявили, що Російська Федерація не має наміру відмовлятися від транзиту газу по Україні після запуску трубопроводу "Північний потік-2".

Крім того, президент України Володимир Зеленський запропонував створити новий формат переговорів по врегулюванню ситуації в Україні. Такий формат можна було б об'єднати з нормандським, а в його рамках розглядали б не тільки Донбас, а й повернення окупованого Криму і тему "Північного потоку-2".

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін заявив про завершення укладання першої нитки "Північного потоку-2" 5.00 5 1
Політика / Росія
04.06.2021 590
Еще материалы раздела «Росія»