<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
04.06.2021 686

Путін озвучив теми для обговорення з Байденом

Президент Росії Володимир Путін має намір обговорити з американським колегою Джо Байденом на зустрічі 16 червня низка питань, щоб спробувати знайти шляхи врегулювання двосторонніх відносин.

Про це повідомляє ТАСС.

"Ми будемо говорити про стратегічну стабільність, врегулювання міжнародних конфліктів у найбільш гарячих точках. Ми будемо говорити про процеси роззброєння, про боротьбу з тероризмом, сподіваюся. Про боротьбу з пандемією і питання екологічного характеру. Це приблизний порядок денний", - назвав Путін теми для обговорення з Байденом.

Він запевнив, що у РФ немає розбіжностей зі США.

"У нас немає розбіжностей зі Сполученими Штатами. У них є тільки одна розбіжність: вони хочуть стримувати наш розвиток - і говорять про це публічно", - сказав Путін.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін озвучив теми для обговорення з Байденом 5.00 5 1
Політика / Росія
04.06.2021 686
Еще материалы раздела «Росія»