<
НОВИНИ ДНЯ: Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанками  В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррель  Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявоювсі новини дня
Політика
Світ
06.06.2021 753

Зустріч Путіна і Байдена може відбутися не в Женеві, - TDG

Саміт президентів Сполучених Штатів Америки і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна може пройти не в швейцарській Женеві. Зустріч може відбутися на одній з вілл недалеко від міста.

Таку думку висловив колумніст газети Tribune de Genève Ален Журдан.

Колумніст підкреслює, що в Женеві важко знайти місце, яке б відповідало рівню зустрічі глав двох найсильніших країн світу.

"У швейцарської влади досі немає протокольного простору в Женеві, призначеного для двосторонніх зустрічей такого рівня", - зазначає журналіст.

За його словами, вілла Fleur d'eau не підійде для нової зустрічі, бо вона належить Китаю.

На думку колумніста, найбільш імовірним місцем проведення саміту глав США і РФ стане маєток Lohn, що знаходиться поблизу від столиці Швейцарії міста Берн.

Нагадаємо, Байден заявив, що підтримує Європу і її цінності. Він запевняє європейців, що це не зміниться і після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зустріч Путіна і Байдена може відбутися не в Женеві, - TDG 5.00 5 1
Політика / Світ
06.06.2021 753
Еще материалы раздела «Світ»