<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Політика
Україна
07.06.2021 650

Білий дім передумав запрошувати Зеленського через відмову боротися з корупцією – Axios

Через скандал зі зміною керівництва НАК «Нафтогаз» Білий дім відмовився запрошувати до Вашингтона президента Володимира Зеленського перед зустріччю лідерів США Джо Байдена і РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє Axios з посиланням на джерело в адміністрації президента США.

За даними джерела видання, Білий дім розглядав можливість запрошення Зеленського в Вашингтон перед самітом Байдена з Путіним.

Однак там відмовилися розвивати ідею зустрічі «через рішення Зеленського змінити керівництво державної енергетичної компанії Нафтогаз», додало джерело.

Як пише видання, цей крок викликав стурбованість у адміністрації Байдена, що Зеленський «робить крок назад в зусиллях щодо боротьби з корупцією».

Оценка материала:

5.00 / 1
Білий дім передумав запрошувати Зеленського через відмову боротися з корупцією – Axios 5.00 5 1
Політика / Україна
07.06.2021 650
Еще материалы раздела «Україна»