<
НОВИНИ ДНЯ: США готують санкції проти китайських банків за допомогу Росії у війні, - WSJ  Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомістьвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
08.06.2021 1357

Шокуюче розслідування «Говорить Україна»: 16-річну дівчину могли зґвалтувати посмертно

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі днями побачили на телеканалі «Україна», розкрилися шокуючі подробиці історії, яка сталася на Полтавщині. Журналісти влаштували власне розслідування причин загибелі 16-річної студентки, поставивши під сумнів офіційну версію – алкогольне отруєння.

244605054848788484

Місцеві мешканці села, в якому жила покійна Марія, не повірили у офіційне заключення про смерть, адже на тілі дівчини були численні гематоми. Тому небайдужі односельці почали фіксувати травми Марії під час похорону. Після того, як поліція взялася за справу, місцеві звернулися до журналістів «Говорить Україна», аби ті провели власне розслідування причин загибелі студентки.

У студії ток-шоу стало відомо, що того фатального вечора дівчина пішла гуляти з друзями, а вранці її знайшли мертвою на околиці села. Коли розпочалося слідство, правоохоронці допитали двох хлопців та подругу Марії, Наталію, які були з нею тієї ночі. З’ясувалося, що компанія випила літр горілки, а один з хлопців, Владислав, мав статевий акт з Марією. Коли дівчина йшла парком з хлопцем на ім’я Артем, то впала і вдарилася головою. Компанія вирішила залишити Марію у машині, за їхніми словами, відпочити. Подруга Марії пригадала, що вранці, коли прокинулась, то хлопці сказали, що Марія не дихає, тоді вирішили її вивезти на околицю села та залишили біля дороги.

Молоді люди, щодо яких проводиться розслідування, неодноразово запрошували неповнолітніх дівчат на побачення із розпиттям горілки та застосуванням протиправних дій. Про домагання хлопців розповіла ще одна дівчина, якій вдалося свого часу втекти.

У студії ток-шоу криміналіст Тетяна Незенко, яка брала участь у розслідуванні разом з журналістами, розповіла, що на тілі загиблої Марії виявлено численні травми, які підтверджують факт побиття і зґвалтування. Незенко припустила версію, що статевий акт був посмертним.

«Коли вдруге Марія під час вечора відлучилась від компанії, вона пішла з хлопцем на ім’я Артем, і тоді з нею щось сталося, адже, коли він повернувся сам, то сказав, що вона йшла, заснула і впала, вдарившись головою. За версією подруги, Наталки, Марію пішли забирати Артем та Владислав. Те, що Марія зазнала побоїв та зґвалтування – факт. З огляду на тілесні ушкодження, які я бачила на її статевих органах, можна припустити, що статевий акт відбувся посмертно», - розповіла криміналіст на каналі «Україна» і додала, що у свідоцтві про смерть не було вказано нічого про тілесні ушкодження.

Перед смертю Марія написала лист своєму хлопцю Юрію, з яким зустрічалася 5 місяців, де зізналася, що підозрює, що вагітна від нього.

Наразі відкрито провадження за трьома статями Кримінального кодексу України: ст.115 Умисне вбивство, ст.152 Зґвалтування, ст.136 Не надання допомоги особі, яка перебуває у небезпечному для життя стані.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Шокуюче розслідування «Говорить Україна»: 16-річну дівчину могли зґвалтувати посмертно 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
08.06.2021 1357
Еще материалы раздела «Події»