<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
09.06.2021 467

Війна на Донбасі: шість обстрілів, без втрат

Протягом минулої доби, 8 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, збройні формування Російської Федерації 6 разів порушували режим припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, біля населеного пункту Новгородське противник двічі обстрілював позиції українських бійців зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі Новотошківського російські окупанти здійснювали обстріл з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу Авдіївки ворог двічі здійснював обстріл українських позицій із ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Неподалік Світлодарська противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Станом на 7 годину ранку, 9 червня, зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню.

Зокрема, в районі Новотошківського російські окупанти обстріляли позиції ЗСУ зі стрілецької зброї.

На обстріли противника українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь.

За минулу та поточну добу втрат немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: шість обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
09.06.2021 467
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»