<
НОВИНИ ДНЯ: Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.06.2021 505

Стилістка у «Ранку з Україною» розповіла, яке взуття актуальне цього літа

Низький хід, платформа чи підбори? Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Григорій Герман з’ясували, на які моделі варто звернути увагу при виборі ідеальної літньої пари взуття.

378003_10.06.21

Мастхев цього літа, кажуть стилісти, – все на низькому ходу: сандалі, шльопки, сабо і в’єтнамки.

«Головний взуттєвий тренд цього літа – комфорт, – говорить стилістка Олена Мудренко в ефірі каналу «Україна». – Карантин вніс свої зміни, всі звикли до зручності і ніхто не хоче від цього відмовлятися. Тому дизайнери почали робити комфортне взуття».

Наприклад, у тренді цього літа сандалі в рибацькому стилі з товстими шлейками. Або грецькі сандалі, які підійдуть абсолютно до всього та будь-якому типу фігури. Якщо ж ви бажаєте додати кілька сантиметрів до зросту, зверніть увагу на пари з гострими носиками.

«Вони візуально видовжуватимуть фігуру, – пояснює стилістка у програмі «Ранок з Україною». – Звичайно, підбори також актуальні, якщо ви хочете витягнути зріст».

Якщо ж ви фанат зручних кросівок, то на літо краще обирати моделі з тканини, в яких не буде спекотно.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стилістка у «Ранку з Україною» розповіла, яке взуття актуальне цього літа 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.06.2021 505
Еще материалы раздела «Афіша»