<
НОВИНИ ДНЯ: Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°всі новини дня
Політика
Україна
13.06.2021 474

Кулеба виключив переговори Зеленського з "ЛДНР"

Президент Володимир Зеленський не піде на прямі переговори з представниками самопроголошених "ЛНР" і "ДНР" навіть заради зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це заявив глава вітчизняного МЗС Дмитро Кулеба в ефірі телеканалу Україна 24.

"Президент України не буде зустрічатися невідомо з ким. Це я кажу про представників так званих "ЛДНР". Їх місце визначено - тільки в ТКГ в статусі запрошених осіб", - уточнив міністр.

При цьому він зазначив, що організувати зустріч українського та російського лідерів надзвичайно складно, і додав, що сторони ще не прийшли до обговорення місця проведення переговорів.

"Але якщо ми побачимо, що ми на цій зустрічі дійсно зможемо вирішити питання, необхідні для припинення війни в Україні, російської агресії проти України і відновлення нашої територіальної цілісності, ми, безумовно, не пошкодуємо сил, щоб така зустріч відбулася", - наголосив Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба виключив переговори Зеленського з "ЛДНР" 5.00 5 1
Політика / Україна
13.06.2021 474
Еще материалы раздела «Україна»