<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
13.06.2021 470

Україна повернула п'ять пацієнтів з Білорусі

Влада України повернула з Білорусі п'ять осіб, які перебували на лікуванні в цій країні.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на своїй сторінці в Facebook в неділю, 13 червня.

"Ми вже повернули в Україну п'ятьох пацієнтів, які звернулися за допомогою - і я вдячний за співпрацю Харківській, Рівненській, Київській та Черкаській ОДА, а також народним депутатам фракції Слуга народу", - написав Кулеба.

Також міністр повідомив, що сьогодні вночі кордон Білорусі і України перетнув реанімобіль з Андрієм Івановим, який перебував у Мінську в зв'язку з операцією з пересадки нирки. Чоловік не зміг повернутися на батьківщину після введення заборони на авіасполучення з Білоруссю.

За словами Кулеби, ще одна людина, яка хоче повернутися в Україну, повинна вирішити, коли саме це має статися.

Раніше повідомлялось, що в Білорусі перебувають 26 громадян України, які отримують медичну допомогу (трансплантація органів, кісткового мозку, імунотерапія). Ще четверо українців проходили обстеження.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна повернула п'ять пацієнтів з Білорусі 5.00 5 1
Політика / Україна
13.06.2021 470
Еще материалы раздела «Україна»