<
НОВИНИ ДНЯ: Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independent  Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо України  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФ  Синоптикиня попередила про заморозки: де суттєво опуститься температуравсі новини дня
Політика
Україна
14.06.2021 498

Рада має розглянути бюджетну декларацію на 2022-2024 роки до середини липня

Міністерство фінансів назвало строки розгляду парламентом бюджетної декларації на 2022-2024 роки. Він має відбутися до 15 липня.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

Процес розгляду бюджетної декларації у ВР здійснюється з урахуванням поданого Кабінетом міністрів річного звіту про виконання закону про держбюджет за попередній бюджетний період.

"До моменту розгляду, який має відбутися не пізніше 15 липня поточного року, народні депутати подають свої пропозиції. Після чого профільний комітет готує та подає на розгляд Верховній раді відповідний проект постанови щодо бюджетної декларації", - сказано у повідомленні.

Декларація визначає основні бюджетні показники, цілі державної політики у відповідній сфері з показниками їх досягнення і є основою для складання проекту держбюджету на 2022 рік.

У документі передбачений фіскальний простір, який розподілятиметься у рамках державного бюджету на пріоритетні напрями.

У декларації також надано пропозиції щодо змін до Податкового кодексу. Вони стануть ресурсною базою для збільшення доходів держбюджету в середньостроковий період.

Нагадаємо, Кабмін 2 червня подав до Ради бюджетну декларацію на 2022-2024 роки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада має розглянути бюджетну декларацію на 2022-2024 роки до середини липня 5.00 5 1
Політика / Україна
14.06.2021 498
Еще материалы раздела «Україна»