<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Політика
Росія
14.06.2021 577

Путін звинуватив Україну в нібито підтягуванні техніки на Донбас

Президент Росії Володимир Путін звинуватив Україну в підтягуванні військовослужбовців і військової техніки на Донбас. Він додав, що частину американського контингенту перекинули до південних кордонів РФ.

Про це йшлося в його інтерв'ю телеканалу NBC, зміст якого наводить прес-служба Кремля.

"Сама Україна постійно підтягувала так, по-моєму, і зараз продовжує ще - і особовий склад, і військову техніку в район конфлікту на південному сході України, до Донбасу",- заявив він.

Путін додав, що зараз проходять навчання через що частину американських військових перекинули до південного кордону РФ.

"А ось що відбувається зараз: зараз на наших південних кордонах відбуваються навчання Defender Europe. 40 тисяч особового складу, 15 тисяч одиниць військової техніки, частина з них перекинута з Американського континенту прямо до наших кордонів. Ми перекинули свою техніку до американських кордонів? Ні. А що ви хвилюєтеся?",- заявив він.

Нагадаємо, раніше Путін заявив, що російські війська стягнули до кордону України, оскільки РФ проводить військові навчання на своїй території.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін звинуватив Україну в нібито підтягуванні техніки на Донбас 5.00 5 1
Політика / Росія
14.06.2021 577
Еще материалы раздела «Росія»