<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.06.2021 740

Частину України знову затопить: яким областям загрожує шторм

Погода в Україні 15 червня буде небезпечною в деяких областях через грози, зливи, місцями шквали та град. Де очікуються найсильніші дощі - читайте нижче в нашому матеріалі.

Про погоду нам розповіли синоптики Українського гідрометцентру.

"15 червня вночі в Карпатах, вдень у південній частині значні дощі. Вдень в Україні, крім західних і північних областей, грози, місцями град, шквали 15-20 м/с (I рівень небезпеки - жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Судячи з карт синоптиків, найсильніші опади завтра в Миколаївській, Одеській, Херсонській областях і в Криму.

Температура у вівторок +22+24 градуси на Заході і +24+27 в інших областях.

Якою буде погода в Києві

У вівторок-середу, 15-16 червня буде тепло, +25+26 градусів вдень. У вівторок протягом дня ймовірна гроза, яка посилиться до вечора. У середу можливий невеликий дощ вдень, але до вечора проясниться.

Оценка материала:

5.00 / 1
Частину України знову затопить: яким областям загрожує шторм 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.06.2021 740
Еще материалы раздела «Суспільство»