<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні піднімуть максимальну ціну на електроенергію для бізнесу  22 травня буде до 28° тепла, в окремих областях - невеликі дощі  Зеленський розповів, скільки винищувачів F-16 потрібно Україні  Путіну час хвилюватися: три версії загибелі президента Ірану  Сім країн НАТО постачатимуть Україні техніку та ракети до ППО в рамках німецької ініціативи  Потепління до +28 і місцями дощі: прогноз погоди в Україні на 22 травня  Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
15.06.2021 623

Не поділили дорогу – на Херсонщині поліцейський підстрелив атовця

Інспектор поліції, ледь не спровокував ДТП, а атовець разом із побратимом наздогнали порушника і намагалися з'ясувати стосунки. Конфлікт на дорозі Херсонської області дійшов до стрілянини.

a702aacc6f436b4d09fdfc823bdc2a15a07aed3a_15.06.21

Поліцейський, що був за кермом легковика, порушив правила дорожнього руху та ледь не спровокував ДТП. Відеореєстратор зафіксував, як коп не зупинився і продовжив рух. Та його наздоганяє авто і перекриває шлях. Ми розшукали водія. Ним виявився колишній атовець Сергій.

"Я йому сигналив фарами, він самостійно зупинився. Я проїхав вперед нього – відстань між машинами була метрів 5 попереду. Підійшов до нього, він сидів в машині, у нас почалася словесна перепалка. Я почав їм пояснювати, хто він і що він, що так ніхто не їздить", – розповідає Сергій у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

У відповідь на повчання Сергія – поліцейський дістав пістолет. Два постріли – і двоє поранених.

У салоні, крім Сергія, було двоє його товаришів по службі і троє дітей. Наймолодшому лише два роки, старшому – 16. Діти перелякалися, коли почули постріли.

Сергій і його побратим отримали по кулі в ногу. Пістолет був травматичним, тож поранення не страшне. Та Сергій зізнається: не думав, що зазнає поранення у тилу, коли 4 роки служив на Донбасі.

Нині поліцейський, який завершив суперечку на дорозі пострілами, дає свідчення.

"Інспектор одного з управлінь Нацполіції в Дніпропетровській області. Попередня кваліфікація правопорушення: умисне легке тілесне ушкодження", – коментує спікер ДБР Ольга Чиканова.

Найбільше, що загрожує поліцейському – рік виправних робіт. Ця стаття також передбачає штраф або 200 годин громадських робіт. Колишній атовець, підстрелений копом за суперечку на дорозі, домагатиметься максимального покарання для правоохоронця. І каже, що не шкодує про свій вчинок.  

Оценка материала:

5.00 / 1
Не поділили дорогу – на Херсонщині поліцейський підстрелив атовця 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
15.06.2021 623
Еще материалы раздела «Події»