НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.06.2021 580

Легкий і корисний: Григорій Герман поділився унікальним рецептом холодного кавказького супу

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман вирішив у прямому ефірі приготувати один із своїх улюблених літніх супів. Відомий кулінар запевняє – він неймовірно корисний для організму, а його основою є айран і варена телятина.

60c720e460411_15.06.21

Для приготування холодного кавказького супу за рецептом ведучого каналу «Україна» знадобляться:

Айран – 300 мл

Гірчиця – 2 ч.л.

Мінеральна вода – 200 мл

Варена телятина – 200 г

Огірок – 3 шт.

Зелень (цибуля, петрушка і кріп) – 1 пучок

Мікрогрін редису – 10 г

Редиска – 2 шт.

Сіль і перець

Спочатку треба приготувати заливку. Змішати у каструлі айран, воду та гірчицю. Подрібнити зелень та один огірок, додати до заливки і закинути мікрогрін редису. Збити блендером до однорідного стану.

Півкільцями нарізати два огірка і редиску. Подрібнити відварену охолоджену телятину. Начинку викласти на тарілки і залити айраном із зеленню. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 1
Легкий і корисний: Григорій Герман поділився унікальним рецептом холодного кавказького супу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.06.2021 580
Еще материалы раздела «Афіша»