<
НОВИНИ ДНЯ: Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні рокивсі новини дня
Політика
Україна
16.06.2021 734

Офіс президента планує замінити трьох голова ОДА, - джерело

Офіс президента хоче замінити голів Сумської та Івано-Франківської обласних державних адміністрацій. Під питанням - керівник Чернігівської ОДА.

Про це РБК-Україна повідомило поінформоване джерело в оточенні президента Володимира Зеленського.

Варто зазначити, що сьогодні Кабінет Міністрів вже погодив призначення нового голови Сумської ОДА.

"У Сумській області скандальна історія, голова ОДА Василь Хома переметнувся до табору ОПЗЖ. В Івано-Франківську Андрій Бойчук взагалі нічого не робить. У Чернігівській області схиляються до того, щоб звільнити Ганну Коваленко, але поки немає остаточного рішення, коли і хто буде замість неї", - сказав співрозмовник.

Нагадаємо, сьогодні Кабмін погодив призначення нового голови Сумської ОДА. На цю посаду пропонується призначити Дмитра Живицького.

Відзначимо, що на даний момент цю посаду займає Василь Хома, якого призначили в листопаді 2020 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Офіс президента планує замінити трьох голова ОДА, - джерело 5.00 5 1
Політика / Україна
16.06.2021 734
Еще материалы раздела «Україна»