Життя та Стиль
Афіша
Свинячі ребра з карамельною скоринкою під соусом барбекю: оригінальний рецепт Григорія Германа
Літо – ідеальний час для виїздів на природу і пікніків, а чудовим доповненням такого відпочинку є аромат м’яса з димком. Тому ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман підготував для вас цікавий рецепт – свинячі реберця з ідеальною карамельною скоринкою, які смажаться не більше десяти хвилин!
![3d3144da0b89c781680373e38bb32791-quality_70Xresize_cr_17.06.21](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/3d3144da0b89c781680373e38bb32791-quality_70Xresize_cr_17.06.21.jpg)
Щоб приготувати реберця за рецептом ведучого каналу «Україна» Григорія Германа знадобляться:
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 2 зубчика
Оцет яблучний – 100 мл
Сік яблучний – 100 мл
Цукор – 2 ст.л.
Кетчуп – 2 ст.л.
Вустерський соус – 50 мл
Чилі мелений – 1 ч.л.
Зіра – 1 ч.л.
Соус соєвий – 70 мл
Гірчиця – 2 ст.л.
Кунжут – 1 ч.л.
Цибулю нарізати дольками. Ретельно подрібнити часник. Викласти овочі в каструлю і залити соєвим соусом. Додати очищені консервовані томати, томатну пасту, яблучний оцет та сік, гірчицю, перець чилі, цукор, трохи рослинної олії, чорний перець, зіру, сіль, а також вустерський соус. Перемішати і поставити на вогонь – уварюватись.
Секрет швидкого і мега-смачного приготування свинячих реберець простий! Їх треба заздалегідь відварити. А потім запікати вже проварені реберця. На грилі вони ароматизуються димком, не пересихають, готуються 10 хвилин і стають неперевершеними!
Варені ребра розрізати по кістках, викласти бочком на решітку і відправити на вогонь! Через 4 хвилини перевернути і змастити їх готовим соусом. Ще через 4 хвилини – перевернути і змастити іншу сторону. Через хвилину знову перевернути – все готово! Перед подачею посипати ребра кунжутом. Смачного!
Оценка материала:
Свинячі ребра з карамельною скоринкою під соусом барбекю: оригінальний рецепт Григорія Германа17.06.2021