<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
18.06.2021 498

Росія проводить навчання бойовиків біля українських кордонів, - розвідка

Командування Збройних сил РФ продовжує нарощувати бойові можливості своїх підрозділів на окупованих територіях Донбасу. Для цього поблизу кордону з Україною проводять навчання.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними розвідки, з початку поточного тижня на полігонах окупантів зросла інтенсивність проведення заходів бойової підготовки. Зокрема, занять під час зборів артилеристів, мінометників, гранатометників, кулеметників, розвідників, снайперів, зв’язківців, саперів та фахівців інших спеціальностей.

"У такий спосіб противник намагається підвищити рівень підготовки найманців з використанням удосконаленого обладнання навчально-матеріальної бази, завезеного з території Росії через непідконтрольні Україні ділянки кордону", - йдеться в повідомленні.

Крім того, контроль проведення зборів та інших заходів бойової підготовки підрозділів противника здійснюють групи кадрових російських офіцерів штабу 8 армії Південного військового округу ЗС РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія проводить навчання бойовиків біля українських кордонів, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
18.06.2021 498
Еще материалы раздела «Україна»