<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
21.06.2021 474

З 2008 року НАТО не зробило жодного кроку для членства України - Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що з часу Бухарестського саміту НАТО 2008 року Альянс не зробив нічого, щоб Україна стала його членом.

Про це глава МЗС сказав в інтерв'ю турецькому агентству Anadolu в кулуарах Анталійського дипломатичного форуму, передає Укрінформ.

"Ще у 2008 році Альянс у Бухаресті дуже чітко заявив, що Україна і Грузія стануть членами НАТО. І на тому ж саміті лідери доручили своїм міністрам закордонних справ розглянути питання про надання обом країнам планів дій щодо членства. З 2008 року, якщо ви запитаєте мене, що було зроблено НАТО для досягнення цього, для реалізації цього рішення, я відповім дуже чесно: нічого. З 2008 року НАТО не зробило жодного кроку для виконання цього рішення", - наголосив він.

За його словами, Північноатлантичний Альянс має надати нашій країні чіткий список реформ, необхідних для членства.

"Коли ми говоримо про реформи, це може бути нескінченна історія. Отже, моє запитання до НАТО: скільки саме реформ ви хочете? Дайте нам чіткий список. Тому що чим більше реформ ми проводимо, тим більше очікувань від вас", - зазначив Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 1
З 2008 року НАТО не зробило жодного кроку для членства України - Кулеба 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
21.06.2021 474
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»