Життя та Стиль
Суспільство
Кіш з тунцем і шпинатом: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа
Зовсім скоро вихідні, а це значить, що прийшов час почастувати близьких вишуканими літніми смаколиками.
Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман поділився неймовірним рецептом, який заполонить ваше серце, лише уявіть: пісочне тісто у поєднанні з начинкою із тунця, відтінене яскравим смаком літніх томатів, вершкового сиру та соковитої молодої зелені. До того ж цей пиріг смакує як гарячим, так і холодним.
Щоб приготувати рибний кіш за рецептом ведучого каналу «Україна» Григорія Германа знадобляться:
Для тіста:
Борошно – 200 г
Масло вершкове – 100 г
Яйце – 1 шт.
Молоко – 3-4 ст.л.
Сіль
Для начинки:
Сир вершковий – 150 г
Тунець консервований – 2 банки
Шпинат – 100 г
Помідори чері – 200 г
Для заливки:
Вершки – 250 г
Сир твердий – 50 г
Яйце – 2 шт.
Крохмаль – 1 ст.л.
Сіль
Борошно висипати в миску, додати вершкове масло кімнатної температури, перетерти. У суміш вбити яйце, влити молоко і посолити. Замісити тісто і відкласти його в холодильник на 30 хвилин.
Тим часом у глибокій мисці змішати консервований тунець з крем-сиром. Шпинат помити, просушити і нарізати середніми шматочками.
Для заливки змішати вершки, яйця, сіль і крохмаль. Сир натерти і ввести у готову суміш.
Вистояне тісто розкатати тонким шаром і викласти у форму для запікання. Вирівняти кінчики. Вниз пирога викласти суміш крем-сиру з тунцем, далі – шпинат. Залити пиріг вершково-яєчною сумішшю і викласти помідори чері. Запікати у духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 30 хвилин. Смачного!
Оценка материала:
Кіш з тунцем і шпинатом: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа22.06.2021