НОВОСТИ ДНЯ: Ядро Марса оказалось жидким и большим половины его радиуса  Зеленському продовжують довіряти 45% українців  Водіям київських маршруток заборонили «крутити» музику  Сумасшедшая жара и сильные грозы: опасная погода до конца июля  На Хортице нашли символическую могилу вождя с горшком без праха  Сегодня годовщина "тишины" на Донбассе: за год погибли 45 военных, еще 163 получили ранения - ТКГ  В Украину снова вернулась жара: какие регионы прогреются больше всеговсе новости дня
Жизнь и Стиль
Общество
22.06.2021 367

Кіш з тунцем і шпинатом: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа

Зовсім скоро вихідні, а це значить, що прийшов час почастувати близьких вишуканими літніми смаколиками.

60cc9f957ceee_1_22.06.21

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман поділився неймовірним рецептом, який заполонить ваше серце, лише уявіть: пісочне тісто у поєднанні з начинкою із тунця, відтінене яскравим смаком літніх томатів, вершкового сиру та соковитої молодої зелені. До того ж цей пиріг смакує як гарячим, так і холодним.

Щоб приготувати рибний кіш за рецептом ведучого каналу «Україна» Григорія Германа знадобляться:

Для тіста:

Борошно – 200 г

Масло вершкове – 100 г

Яйце – 1 шт.

Молоко – 3-4 ст.л.

Сіль

Для начинки:

Сир вершковий – 150 г

Тунець консервований – 2 банки

Шпинат – 100 г

Помідори чері – 200 г

Для заливки:

Вершки – 250 г

Сир твердий – 50 г

Яйце – 2 шт.

Крохмаль – 1 ст.л.

Сіль

Борошно висипати в миску, додати вершкове масло кімнатної температури, перетерти. У суміш вбити яйце, влити молоко і посолити. Замісити тісто і відкласти його в холодильник на 30 хвилин.

Тим часом у глибокій мисці змішати консервований тунець з крем-сиром. Шпинат помити, просушити і нарізати середніми шматочками.

Для заливки змішати вершки, яйця, сіль і крохмаль. Сир натерти і ввести у готову суміш.

Вистояне тісто розкатати тонким шаром і викласти у форму для запікання. Вирівняти кінчики. Вниз пирога викласти суміш крем-сиру з тунцем, далі – шпинат. Залити пиріг вершково-яєчною сумішшю і викласти помідори чері. Запікати у духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 30 хвилин. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 1
Кіш з тунцем і шпинатом: оригінальний рецепт ведучого каналу «Україна» Григорія Германа 5.00 5 1
Жизнь и Стиль / Общество
22.06.2021 367
Еще материалы раздела «Общество»