<
НОВИНИ ДНЯ: Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.06.2021 577

«Ранок з Україною»: Віра Брежнєва зізналась, яка система харчування допомагає їй виглядати на всі 100

Популярна співачка Віра Брежнєва завітала у студію програми «Ранок з Україною». У відвертому інтерв’ю з ведучими каналу «Україна» Лілією Ребрик і Анатолієм Анатолічем артистка розповіла, чи дозволяє собі поласувати улюбленими стравами і як готує своє тіло до зйомок кліпів.

5d77baf0cafda_ranok_1000x590_22.06.21

Віра Брежнєва сьогодні презентує нову пісню «Розовый дым», яку написав її чоловік Костянтин Меладзе. Наразі артистка готується до зйомок кліпу, режисером якого став Алан Бадоєв.

«З Аланом ми познайомились ще під час зйомок кліпів для гурту «ВІА ГРА», а вже потім почали працювати над моїми видео. Сьогодні ми працюємо навіть не в дуеті – у нас тріо: Костянтин, Алан і я. У кожного з нас є певні ідеї, які ми успішно поєднуємо. І вже скоро ви побачите результат», – розповіла Віра Брежнєва в ефірі каналу «Україна».

Незважаючи на те, що зірка завжди гарно виглядає і час від часу ділиться новими відвертими світлинами, зізнається – до кліпів вона готується по-особливому. А от в інший час може дозволити собі улюблені страви.

«Я дозволяю собі з’їсти щось смачненьке, знову ж таки, зовсім недавно викладала у соцмережі піцу. 8 червня моя мама святкувала день народження і ми пішли в наш улюблений ресторан в Італії, де я самотужки з’їла цілу піцу! І мені не було соромно, адже до зйомок кліпу було багато часу, а от зараз я харчуюся інакше», – зізналась співачка.

Крім того, Віра Брежнєва розповіла, який саме раціон дозволяє їй завжди бути у чудовій формі:

«Звісно, я не сиджу на одних салатиках. Просто обмежую себе у вуглеводах і не вживаю алкоголь, коли готуюсь до важливих заходів. До того ж ввечері я їм дуже мало, – розповідає Віра Брежнєва у програмі «Ранок з Україною». – А ще я роблю певні процедури, спрямовані на те, щоб виводилась зайва лімфа і, звичайно, спорт! В принципі, все це я роблю завжди, тобто це спосіб життя, але я не робот і інколи можу дозволити собі піцу чи бургер».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Віра Брежнєва зізналась, яка система харчування допомагає їй виглядати на всі 100 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.06.2021 577
Еще материалы раздела «Афіша»