<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.06.2021 620

Польща повернула карантин для українців – що мають знати заробітчани

На тлі стрімкого поширення мутації коронавірусу типу "Дельта" Польща повертає 10-денний карантин для громадян усіх країн з-поза меж Шенгенської зони. Нові правила набрали чинності з опівночі – зазначили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

52945153_6_24.06.21

Раніше мандрівникам було достатньо надати під час перетину кордону негативний тест на COVID-19, але 23 червня польська влада відкрила відразу три пункти перетину для українців – два у Львівській області, і один на Волині.

Поки що вони працюють у звичайному режимі – як і раніше, пропускають тільки тих, хто має документи на роботу. У Польщі їм доведеться здати тест на коронавірус.

За півдоби роботи пункту пропуску в Угринові кордон перетнули трохи більше сотні осіб в обидві сторони. Але доїхати до пункту призначення вдалося не всім. Переважно через проблеми з документами.

"Близько десяти випадків, так скажемо, коли громадянин України виїжджав з території України. Дійшовши до контролю польською стороною, він був не пропущений і повернений в Україну", – говорить військовослужбовець Львівського прикордонного загону Ярослав Ясинський.

Оценка материала:

5.00 / 1
Польща повернула карантин для українців – що мають знати заробітчани 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.06.2021 620
Еще материалы раздела «Суспільство»