<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.06.2021 718

«Ранок з Україною»: ТОП-4 поради психолога, як врятувати шлюб

Психологиня і коуч Олена Адамова в авторській рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розповіла, що потрібно робити, аби не допустити кризи в стосунках, та як чинити, коли шлюб тріщить по швах.

5d77baf0cafda_ranok_1000x590_24.06.21

Олена Адамова радить не доводити стосунки до критичного стану, адже тоді відновити їх буде вкрай важко. Проте, якщо відчуваєте, що у шлюбі починається криза – маєте прислухатись до порад психологині:

- живе спілкування. Сидіти вечір за вечором у телефоні – це не найкращий вихід із ситуації. Намагайтесь говорити якомога більше, пригадуйте приємні моменти, діліться цікавими історіями.

- час разом. Сходіть у театр, поїдьте у мандрівку, але лише вдвох. Проводьте час разом, отримуйте насолоду одне від одного, розповідайте про цікаві випадки свого життя.

- жодних претензій. Згадайте, за що ви захоплювались своїм партнером, коли тільки зійшлись.

- робіть компліменти. Якомога більше говоріть про ті риси партнера, які вам подобаються, а якщо у вас є діти, акцентуйте увагу на тому, як вони схожі на вашу другу половинку.

«Пам’ятайте, кохання – це дія. Дуже важливо, щоб ви отримували насолоду від свого партнера і дарували такі ж почуття йому. Тоді ви точно зможете побороти будь-яку кризу», – коментує Олена Адамова у програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: ТОП-4 поради психолога, як врятувати шлюб 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.06.2021 718
Еще материалы раздела «Афіша»