<
НОВИНИ ДНЯ: У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадку  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Резерв+ замість ТЦК. Як працює новий додаток для військовозобов'язаних  Новий закон про мобілізацію набув чинності: які основні зміни і кого вони стосуються  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватисявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.06.2021 663

Канал «Україна» і компанія IVORY films працюють над третім сезоном серіалу «Виклик»

Днями у Києві стартували зйомки нового сезону нашумілої драми з елементами екшену «Виклик». У продовженні улюбленої картини мільйони українців зазирнуть у справжнє життя рятувальників, познайомляться з їхніми родинами і мріями поза роботою.

5d232f1bcd1da_bud_shcho_bude2_29.06.21

Новий сезон серіалу «Виклик» розповість особисті історії рятувальників. Глядач побачить, чим і як живуть люди, які щодня ризикують своїм життям, як приймають це їхні близькі та рідні, про що думають та мріють рятувальники поза робочими буднями. Так, наприклад, майор ДСНС Водолага, який виховувався у дитячому будинку і не знає своїх батьків, нарешті наважиться на пошуки своєї матері. Лейтенант ДСНС Макаров дізнається, що у нього є зведена сестра. А хімік ДСНС Кисла заведе службовий роман.

«Новий сезон буде більш особистим для кожного з нас. Більше історій життя рятувальників, стосунків і взаємин із колегами. Я впевнена, що глядачі, які вже полюбили наших персонажів, чекають на сюжети, де вони зможуть зрозуміти почуття і хвилювання героїв, адже рятувальники – це насамперед про людяність, співчуття, любов і емпатію, – розповіла виконавиця головної ролі Ірини Король, акторка Ірина Малигіна. – Та і нові історії порятунку змусять вас хвилюватись. Ми з партнерами постійно вчимося, тренуємось, аби виконувати всі елементи операцій самостійно і по можливості відмовлятись від допомоги дублерів і каскадерів. Отже, буде гаряче!»

На глядачів чекають масштабні пожежі, вибухи, трагічні ДТП, побутові аварії і багато іншого.

«Те, що ми зосередились на особистих історіях рятувальників, не означає, що в серіях стане менше екшену. Ми писали нові історії, базуючись на реальних подіях, які запам'ятались українцям. Наприклад, день приїзду наших туристів із Уханя у Нові Санжари. Ви думаєте, шини палили тільки там? Справжній протест на дорозі влаштували жителі одного з курортних містечок, які помилково вважали, що «заразних із Китаю» везуть саме до них», – заінтригувала керівник проєкту «Виклик 3» Світлана Усенко.

Головні ролі у фільмі зіграють Ірина Малигіна, Геннадій Попенко, Кирило Прокопчук, Володимир Гончаров, Олексій Хільский, Дмитро Бурма, Володимир Осадчий, Євгенія Нечипоренко, Микола Грушковський та інші. А також реальні співробітники ДСНС. Ведуча скріптед-реаліті – Світлана Усенко.

Режисерами-постановниками картини стали Олександра Гончарова і Віталій Кукса. Оператори-постановники – Дмитро Литвиненко і Сергій Стеценко. Продюсери – Олена Канішевська, Ірина Жигалюк, Світлана Усенко, Олег Рогожа, Ольга Труфанова, Сергій Прохоров, Захарій Гринишин. Над серіалом працює телеканал «Україна» разом із компаніями IVORY films і «Теле Про» за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» і компанія IVORY films працюють над третім сезоном серіалу «Виклик» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.06.2021 663
Еще материалы раздела «Афіша»