<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Політика
Світ
30.06.2021 1253

Кім Чен Ин заявив про "велику кризу" в КНДР

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив про кризову ситуацію в КНДР. Криза виникла в сфері забезпечення безпеки республіки і її населення.

Про це повідомило агентство Kyodo з посиланням на публікацію Центрального телеграфного агентства Кореї.

Кім Чен Ин заявив, що це сталось через некомпетентність і безвідповідальність ряду високопоставлених чиновників, які в результаті були відправлені у відставку. У зв'язку з цим він закликав активізувати кампанію проти "ідеологічних помилок і негативних елементів різного роду".

"Високопоставлені чиновники, відповідальні за важливі державні справи, знехтували реалізацією рішень партії. Тим самим вони викликали серйозний інцидент, який спричинив тяжкі наслідки кризової ситуації в справі забезпечення безпеки держави і громадян", - заявив Кім Чен Ин.

Нагадаємо, у КНДР попередили про загрозу голоду в країні. Причиною є неврожай і коронавірус. Також північнокорейські ЗМІ повідомили, що голова країни схуднув.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кім Чен Ин заявив про "велику кризу" в КНДР 5.00 5 1
Політика / Світ
30.06.2021 1253
Еще материалы раздела «Світ»