НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.06.2021 587

У «Головній темі» розповіли, як не стати жертвою і водночас «обличчям» шахраїв

Шахраї крадуть ваші обличчя! Щодня в мережі з’являються мільйони оголошень, які щось рекламують або просто видурюють гроші від імені інших людей. В «Головній темі» з ведучою Оленою Кот на каналі «Україна» приватний детектив Руслан Болгов розповів, як перевірити, чи раптом не видає хтось в інтернеті СЕБЕ за ВАС.

Перший спосіб – найпростіший. У гуглі обираємо функцію «пошук за зображенням», завантажуємо туди потрібні нам фото, і дивимось на результат!

Наступний метод – спеціальні сайти для викриття людей, які використовують ваші фотографії без вашого відома! Впишіть у пошукову систему запит «знайти двійника» і побачите список сайтів, де це можна перевірити. Там одразу будуть і посилання на соцмережі, де хтось створив сторінку з вашим фото!

«Дуже багато, на жаль, таких шахрайств. Таку інформацію можуть використовувати на будь-яких сайтах і моніторинг даної інформації дуже важливий», - зазначив Руслан Болгов.

Ще один спосіб – у фейсбуці в налаштуваннях натисніть кнопку «Перевірити публікації і мітки». І система, яка вже давно навчилася розпізнавати людей на фотографіях, покаже, в яких публікаціях використали фото з вашим обличчям, а вам про це не повідомили!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Головній темі» розповіли, як не стати жертвою і водночас «обличчям» шахраїв 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.06.2021 587
Еще материалы раздела «Суспільство»