НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
02.07.2021 3293

Вболівальник спрогнозував результат матчу Нідерланди - Україна на сайті FAVBET та виграв авто

FAVBET продовжує другий етап масштабного промо-заходу з розіграшем автівок. Відомий перший переможець

Євро 2020 у розпалі. Закінчився груповий етап і на черзі плей-офф. Набирає оберти і промо-захід від FAVBET “Забивай голи — вигравай Jaguar XE”, де кожен охочий може взяти участь в гонці бомбардирів та позмагатися за автівки. 

Першим переможцем став Анатолій з Полтави. Який вірно спрогнозував результат поєдинку Нідерланди - Україна — більше двох забитих у грі. Прогноз став щасливим для Анатолія. Відомий шоумен та ведучий Тимур Мірошниченко, у прямому ефірі, витягнув з кошику саме його ігровий номер.

Тепер він власник новенького Ford EcoSport.

 

Промо-захід проходить у три етапи по 6 тижнів. Щотижня розігруватимуть 5 автомобілів Ford Ecosport, а у фіналі — Jaguar XE, а також безліч цінних тематичних призів. Другий етап триватиме в період Євро 2020.

Хочеш відчути гру та пережити такі ж емоції? Заходь на сайт FAVBET та роби прогноз на будь-яку спортивну подію. Будь всередині гри з FAVBET.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вболівальник спрогнозував результат матчу Нідерланди - Україна на сайті FAVBET та виграв авто 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
02.07.2021 3293
Еще материалы раздела «Спорт»