<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
04.07.2021 519

У Філіппінах розбився військовий літак, відомо про 17 загиблих

У Філіппінах розбився військовий транспортний літак C-130. За останньою інформацією, 40 людей врятували, 17 загинуло.

Про це пише english.alarabiya.net.

Інцидент стався, коли літак намагався приземлитися на острові Джоло в провінції Сулу.

“Під час транспортування наших військ з Кагаян-де-Оро (на південному острові Мінданао) він пропустив злітно-посадкову смугу, намагаючись відновити керування, але не зміг”, – сказав генерал Сіріліто Собежана.

“Рятувальники зараз на місці, ми молимося, щоб врятувати більше життів”, – додав він.

Багато з пасажирів нещодавно закінчили базову військову підготовку і були відправлені на неспокійний острів в складі спільної антитерористичної оперативної групи у регіоні з переважно мусульманським населенням.

Як пише bbc.com, на борту перебувало 92 людини.

Чиновники заявили, що зараз немає ознак нападу на літак, але розслідування причин інциденту розпочнеться лише після завершення рятувальної операції.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Філіппінах розбився військовий літак, відомо про 17 загиблих 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
04.07.2021 519
Еще материалы раздела «Події»