<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Політика
Україна
05.07.2021 2101

Україна внесла до «чорного списку» російського телеведучого

Міністерство культури та інформаційної політики оновило список осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, включивши у нього російського телеведучого, спортивного коментатора Дмитра Губернієва.

Оновлений список оприлюднено на сайті міністерства.

Так, згідно з оновленим переліком, з 1 липня 2021 року до нього внесли російського телеведучого, спортивного коментатора Дмитра Губернієва.

Наразі у списку перебуває 204 особи.

Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, міністерство складає на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

У травні Міністерство культури та інформаційної політики за поданням СБУ включило до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, російських акторів Ігоря Копилова, Ігоря Петренка та Марію Миронову.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна внесла до «чорного списку» російського телеведучого 5.00 5 1
Політика / Україна
05.07.2021 2101
Еще материалы раздела «Україна»