<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.07.2021 795

На каналі «Україна» – прем'єра картини «Можеш мені вірити»

У понеділок, 5 липня, о 20:00 канал «Україна» покаже прем'єру 4-серійного фільму «Можеш мені вірити» виробництва компанії «Фільмстрім». Головна героїня історії навіть у страшному сні не могла уявити, що їй доведеться пережити. Але Вероніка не звикла здаватись, тому спробує почати все заново.

60debd2686672_mne_verit_05.07.21

Переживши зраду і загибель чоловіка, опинившись без засобів до існування і ставши прийомною матір'ю для новонародженого сина молодої коханки чоловіка, яка втекла, Вероніка дізнається, що у цієї історії є режисер. Хто стоїть за всім цим, навіщо зруйнував життя жінки і чи вдасться їй покарати винного?

 

У новій картині знялися актори Ольга Гришина, Олександр Кобзар, Олександр Нікітін, Іван Оганесян, Вікторія Білан, Марія Аглоткова й інші.

За словами Вікторії Білан, яка виконала роль Лариси, найкращої подруги Вероніки і сестри її чоловіка Павла, у неї залишилися найтепліші спогади про роботу з режисером картини Анатолієм Матешком і всією командою проєкту.

«Мене досі не відпускають неймовірні емоції від співпраці з Анатолієм Миколайовичем Матешком і генієм-оператором Сергієм Грабльовим. Вони майстерно вміють зібрати навколо себе мега-професіоналів, фахівців вищого класу і створити настільки теплу атмосферу, що все збуджує на прояви таланту. Хочу щиро подякувати всім, хто причетний до цього прекрасного творчого періоду мого життя. А ще дякую за партнерів – це була справжня крута родина», – зазначає акторка.

Продюсери фільму – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Ірина Франчук. Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалась компанія «Фільмстрім». Зйомки проходили в Києві та Київській області цього року.

Оценка материала:

5.00 / 1
На каналі «Україна» – прем'єра картини «Можеш мені вірити» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.07.2021 795
Еще материалы раздела «Афіша»