<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
05.07.2021 659

«До чого я тривожна матуся», - Анна Панова зважилася на відпустку з однорічною дитиною

Ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова вирушила в сімейну подорож до Туреччини. У своїх соціальних мережах телезірка поділилася, чому їй було складно зважитися на відпустку.

5e85ae14d3f8e_1_05.07.21

За словами Анни, вони з чоловіком збиралися на початку квітня в Єгипет. І навіть купили тур. Але в останній момент скасували поїздку.

«Ще в січні купила тур у свого турагента, за сумісництвом у своєї куми. І почалися мої збори: два купальника для Мілки, п'ятеро шортів, десяток футболок, двоє сандаликів, тапки для коралів, три кепочки з широкими краями і тд. Собі новий купальник купила теж, чого ж там. Всього один. Навіщо мамі більше? Прийшла середина березня - і ми... передумали їхати! А все чому? А тому що сходили на фотосесію напередодні доньчиного дня народження. Там вона плакала. І ми подумали, що вона людей незнайомих боїться, і в готелі нам доведеться виходити на вулицю тільки вночі», - розповіла ведуча.

У травні сім'я зважилася відправитися до Туреччини, у Кемер. Але за день до від'їзду Анна змінила свій вибір щодо курорту.

«За день до вильоту раптом усвідомила: спека ж! +38! Як вижити на такому сонці з маленькою непосидючою дитиною?! Поділилася сумнівами зі своєю кумою-турагентом. І вона - всупереч усім правилам - змінила наш Кемер на більш прохолодний курорт Фетхіє. Їхати туди чи ні, я сумнівалась всього півдня. Більше сумніватись просто часу не було, інакше ми б на рейс спізнилися б», - поділилася вона.

Перед подорожжю ведучу мучили сумніви і багато питань з приводу перельоту малечі, харчування, адже це перша спільна поїздка за кордон.

«Як пройде перший в житті Мілахи переліт? Чим я нагодую її на чужині? Чим займу її дозвілля під час сієсти? На ці питання мені було відповісти складніше, ніж провести десяток інтерв'ю з Президентом і Прем'єром разом узятими. Я просто не могла з вами не поділитися, до чого я тривожна матуся. Як мудро сказала моя колега: «Ця поїздка потрібна тобі, щоб вирости». Ось, сиджу тепер під пальмою і росту», - зазначила Анна Панова. 

Оценка материала:

5.00 / 1
«До чого я тривожна матуся», - Анна Панова зважилася на відпустку з однорічною дитиною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
05.07.2021 659
Еще материалы раздела «Афіша»