Життя та Стиль
Афіша
Курка по-мароканськи: рецепт для смачної літньої вечері від Григорія Германа
В авторській рубриці «Смачний ранок» Григорій Герман дивує неймовірними рецептами української та світової кухні. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий розповів, як приготувати смачні на ніжні курячі ніжки з легкою ноткою апельсину.
Для приготування курки по-мароканськи за рецептом ведучого програми «Ранок з Україною» Григорія Германа знадобляться:
Курячі гомілки – 6 шт.
Апельсини – 2 шт.
Оливки – 0,5 банки
Олія – 100 мл
Паприка – 2 ч.л.
Кмин – 1 ч.л.
Куркума – 0,5 ч.л.
Перець гострий – 0,5 ч.л.
Кориця – 0,5 ч.л.
Імбир – 0,5 ч.л.
Сіль
Один апельсин нарізати кільцями і викласти рівним шаром на деко.
Маслини розрізати навпіл. Всі спеції змішати і посипати сумішшю гомілки, ретельно перемішати. Викласти гомілки на апельсини. Посолити і зверху викласти розрізані маслини. Вичавити сік половини апельсина і залити ним гомілки, полити олією. Запікати у духовці, розігрітій до 190 градусів, приблизно 35 хвилин. Смачного!
Оценка материала:
Курка по-мароканськи: рецепт для смачної літньої вечері від Григорія Германа05.07.2021