<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.07.2021 533

Зміни в складі ведучих новин «Сьогодні» на каналі «Україна»

З 5 липня ведучою денних випусків новин стане Людмила Добровольська, а до команди вечірніх новин долучиться Юлія Галушка, яку глядачі каналу «Україна 24» знають, як ведучу ранкового шоу «Сьогодні. Ранок. Вихідний».

60e3ef676ee6b_dobrovolska_06.07.21

Легендарна телеведуча Людмила Добровольська, яка у квітні повернулася в ефір вечірніх новин «Сьогодні» на каналі «Україна», відтепер оперативно інформуватиме глядачів про важливі події дня у випусках о 15:00.

Юлія Галушка вестиме вечірні випуски новин о 23:00. Тележурналістка має 10-річний досвід роботи в новинах загальнонаціональних телеканалів.

«Закривати інформаційний день - це відповідальна місія. Тож я щаслива долучитись до команди «Сьогодні» та підбивати інформаційні підсумки дня на найрейтинговішому каналі України. У будні о 23:00 коротко розповідатиму усе, що варто знати про інформаційну картину дня, що минає», - розповіла Юлія Галушка.  

Оценка материала:

5.00 / 1
Зміни в складі ведучих новин «Сьогодні» на каналі «Україна» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.07.2021 533
Еще материалы раздела «Афіша»