<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.07.2021 718

"Щоденник президента" для "Великої деолігархізації" готуватиме фіналіст конкурсу на прес-секретаря Президента

Щоденник, який описує діяльність президента Зеленського виключно від першої особи, для програми "Велика деолігархізація" щотижня робитиме Олександр Бондаренко. Про це заявили під час прем'єри інформаційно-аналітичного тижневика "Велика деолігархізація" на телеканалі "Україна 24".

images_06.07.21

Ведучий Дмитро Белянський нагадав в ефірі, що, за даними джерел в Офісі Президента, в конкурсі на прес-секретаря голови держави брали участь понад 70 претендентів, а фінальне рішення президент Зеленський ухвалював, обираючи між двома – Сергієм Никифоровим та Олександром Бондаренком. Сергій Никифоров – до останнього часу ведучий каналу "Україна 24" і спеціальний кореспондент каналу "Україна". Олександр Бондаренко – також колишній кореспондент каналу "Україна", в більш віддаленому минулому.

"Помилитися було неможливо", сказав Белянський перед тим як оголосити, що "Велика деолігархізація" запропонувала Олександру Бондаренку приєднатися до проєкту.

Форматний елемент програми – сюжет "Щоденник президента", який Бондаренко робитиме щотижня – пояснюється тим, що президент йде проти системи, і необхідно захистити його діяльність від можливих інтерпретацій і висвітлювати так, як вона відбувається насправді.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Щоденник президента" для "Великої деолігархізації" готуватиме фіналіст конкурсу на прес-секретаря Президента 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.07.2021 718
Еще материалы раздела «Афіша»