<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.07.2021 456

Володимир Остапчук зіграє «мажора» у фільмі DZIDZIO «ДЕ ГРОШІ»

Ведучий гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна» Володимир Остапчук став запрошеним актором комедії-квесту «ДЕ ГРОШІ» режисера Михайла Хоми (DZIDZIO). Володимир зіграє роль власника дорогого ресторану, якого з головним героєм пов’язують несподівані взаємини.

60e41d175a8c6_nazvaniya_2_07.07.21

Зйомки сцени за участі Володимира Остапчука відбувались у заміському ресторанному комплексі поблизу Києва. За сюжетом, він - пафосний власник ресторану, куди приїздять на святкування певної події герої Михайла (DZIDZIO) та Ади Роговцевої.

«Макс - «мажор», ресторатор на Бентлі, культ якого - гроші. Молодий, красивий і ниций. В його кабінеті все викладено грошима, сцена де він зустрічається з героєм DZIDZIO, відбувається, коли Макс пачками рахує гроші. Я стільки в реальному житті не рахував. Зі спільного у нас з моїм героєм - дещо схожий стиль одягу, манери спілкування, можливо зовнішній типаж, в іншому ми повні протилежності», – розповів про свою роль Володимир Остапчук.

Телеведучий не приховує свою пристрасть до неочікуваних, часто епатажних образів. Зокрема, у шоу «МАСКА» Володимир Остапчук щоефіру вражав глядачів перевтіленнями у різноманітних персонажів.

«Завжди суперово ставлюсь до таких рішень! Дякую каналу «Україна» і нашій команді, що дозволяють відійти від пісних костюмів і трохи пошаліти на сцені. Я веселий, люблю життя і віддавати енергію, хтось на вулиці колись назвав мене «український Джим Керрі» - таке порівняння мені подобається», – розповів актор і телеведучий.

Роль у фільмі «ДЕ ГРОШІ» - не перший досвід зіркового ведучого каналу «Україна» у кіно. Володимир Остапчук уже зіграв пілота-веселуна, тепер мажора-ресторатора, а далі чекає головних ролей. Володимир розповів, що найбільше до вподоби йому комедійні ролі і справжній європейський вигляд картинки. А також, зізнався - мріє колись зіграти героя-коханця.

«Комедія-квест «ДЕ ГРОШІ» вразить глядачів влучним гумором, знайомими обличчями і мріями головного героя. А ще – спецефектами і голівудською картинкою», – поділився Володимир Остапчук.

Кінострічка з’явиться в кінотеатрах уже восени. Генеральний медіапартнер – телеканал «Україна».  

Оценка материала:

5.00 / 1
Володимир Остапчук зіграє «мажора» у фільмі DZIDZIO «ДЕ ГРОШІ» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.07.2021 456
Еще материалы раздела «Афіша»