<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.07.2021 708

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов вперше показав своє дитяче фото

Ведучий соціального ток-шоу «Говорить Україна», яке виходить у будні на каналі «Україна», Олексій Суханов не часто балує пiдписникiв власними дитячими фото. Та нещодавно вирішив показати, яким був у юні роки.

60ca164ddf52c_1s0a0727_1_07.07.21

Ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов поділився у соціальній мережі фото, на якому позує на іграшковій конячці у дитинстві.

«Напевно, це єдиний випадок у дитинстві, коли мене вмовили всістися на цього дерев’яного коня, аби зробити світлину. Весь час до 8-го класу то була дитина, яку не було чутно, бо вона завжди обирала тихий куточок, де ніхто не міг її затягнути до якогось заходу зі святковим виконанням віршиків та пісень, період, так званої, творчості почався набагато пізніше», - підписав фото Олексій Суханов.

«Маленьке чудо», «Сонечко маленьке, але сумненький», прокоментували фолловери знімок ведучого каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов вперше показав своє дитяче фото 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.07.2021 708
Еще материалы раздела «Афіша»