<
НОВИНИ ДНЯ: В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
08.07.2021 573

Ток-шоу «Говорить Україна» рятуватиме малюків, змушених жити у готелі

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у п’ятницю, 9 липня, стануть відомі подробиці життя багатодітної родини, яка залишилась без даху над головою.

60ca164ddf52c_1s0a0727_1_08.07.21

Невеличкий готельний номер став домівкою для Яни, її чоловіка та трьох маленьких дітей. Раніше сім’я Яни жила у столиці, потім подружжя вирішило перебратися до села, аби зекономити. Однак власник будинку, за словами жінки, виставив їх за поріг. Чоловік Яни поїхав на заробітки, однак по дорозі додому на нього нібито напали, побили та пограбували. Чому багатодітну сім’ю вигнали з орендованого будинку та що чекає на малюків у майбутньому стане відомо у студії.

Спочатку родина жила в Києві. Яна працювала на базарі, а В'ячеслав - на будівництві. В Києві у жінки та чоловіка народився син Олександр, а за два роки дочка Мілана. Квартира, яку винаймало подружжя, була виставлена на продаж, тому родина була змушена шукати інше житло, а в серпні 2019 року прийняли рішення переїхати жити в село неподалік від Києва, щоб платити меншу суму за оренду.

Тиждень тому власник будинку, який орендувало подружжя, виставив їх із дітьми на вулицю через заборгованість. Саме того дня, за словами багатодітної мами, коли вони з чоловіком мали сплатити кошти за будинок, її чоловік повертався із заробітків, але дорогою додому його побили, забравши всі зароблені кошти. Жінка переконує, намагалася пояснити хазяїну цю ситуацію, але він і слухати не став.

«Грошей у нас не лишилося. Залишити дітей в готелі і піти на підробітки я не можу. Чоловік щодня ходить на роботу, але його заробіток складає 500-600 грн. Якраз оплатити одну ніч. Більше ні копійки. Тому ми були змушені звернутися до вас по допомогу», - розповіла багатодітна мама журналістам телеканалу «Україна».

Чому Яна народжувала дома? Через що родина із соромом залишила селище, в якому мешкала? Що зняв на відео власник будинку, в якому жило подружжя та яких висновків дійде психолог після спілкування із дітьми, стане відомо на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ток-шоу «Говорить Україна» рятуватиме малюків, змушених жити у готелі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
08.07.2021 573
Еще материалы раздела «Афіша»