<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.07.2021 481

Сервісні центри МВС перестали видавати водійські права

У сервісних центрах МВС припинили видання водійських посвідчень та оформлення технічних паспортів на транспортні засоби. Причина – відсутність пластикових карт для цих документів.

89_main-570x380_09.07.21

Проблеми виникли, зокрема, у Харківській, Запорізькій і Житомирській областях, йдеться в сюжеті "Сьогодні" на каналі "Україна".

"У зв'язку з затримкою в постачанні бланкової продукції від ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг з реєстрації / перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія. За інформацією про роботу сервісних центрів МВС стежте на вебсайті РСЦ ГСЦ МВС відповідного регіону", – йдеться в повідомленні на сайті Головного сервісного центру МВС.

Якщо в найближчі кілька місяців постачання пластикових бланків не поновиться, цим територіальним центрам доведеться припинити роботу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сервісні центри МВС перестали видавати водійські права 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
09.07.2021 481
Еще материалы раздела «Суспільство»