<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.07.2021 636

Ексклюзивна перевірка «Головної теми» - який захист дають доступні українцям вакцини?

В суботу, 10 липня, в суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», вперше на українському телебаченні проведуть сенсаційний експеримент і з’ясують, яка з трьох вакцин, доступних українцям - AstraZeneca, Pfizer чи CoronaVac - дає найбільше антитіл.

5fb3a2521a67c_golovna_tema_09.07.21

Найефективнішим захистом від коронавірусу у всьому світі залишаються вакцини. Українцям поки доступні препарати американського, корейського, індійського та китайського виробництва. Але які з них убережуть від ковіду найнадійніше?

«Головна тема» першою в Україні наважилася на унікальний експеримент і взялася дослідити та порівняти ефективність усіх вакцин від коронавірусу, якими щеплять українців! Для цього 15 добровольців з різних куточків України, які вже отримали по дві дози щеплення від ковіду, здали кров для лабораторного аналізу.

Скільки антитіл дає китайський CoronaVac, індійський Covishield та американський Pfizer? Після якої вакцини у крові виробилось найменше імунітету до коронавірусу? А яка вакцина дала стільки антитіл, що зашкалили прилади в лабораторії?! Вся правда про ковід-вакцинацію в Україні розкриється в головному експерименті тижня!

Та, аби дізнатися, які в українців страхи та основні причини відмови від щеплення, команда проєкту проведе опитування, а також разом з досвідченим лікарем-імунологом спростує найпоширеніші міфи щодо вакцинації.

Окрім того, в програмі з’ясують, в чому суть тренду на смарт-квартири і чому українці розкуповують міні-оселі. Герої проєкту – родини Дуднікових та Зазимків розкажуть про плюси таких помешкань, ціни на комірне, а також скільки можна заробити на їх оренді. А журналісти знайдуть найменшу в Україні смарт-квартиру за ціною старої автівки і покажуть, як вона виглядає, скільки коштує та яка її площа.

У новому випуску на глядачів чекає продовження пригодницького серіалу «Головної теми» - «Вся правда з Туреччини». Журналісти програми відправляться у рейд закордонними магазинами і розкриють всі секрети турецького шопінгу – як купити якісні речі утричі дешевше. Зокрема, дізнаються, чи правда, що між знаменитою турецькою косметикою та одягом відомого бренду, придбаними в Україні і Туреччині, - велика різниця. Для цього два однакові шампуні та дві однакові футболки з Києва та Мармарису здадуть на лабораторну перевірку, яка покаже, чи дійсно вони аналогічні за складом та якістю.

Не пропустіть наймасштабніші експерименти та несподівані викриття - в «Головній темі. Перезавантаження»!

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзивна перевірка «Головної теми» - який захист дають доступні українцям вакцини? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.07.2021 636
Еще материалы раздела «Афіша»