<
НОВИНИ ДНЯ: Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Danone виходить з ринку Росії  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  "Найкращий боєць у сучасній історії": реакція боксерського світу на перемогу Усика над Ф'юрі  Переговори України і Росії: Путін зробив нову заяву   В ISW назвали проблему, що не дозволяє ЗСУ припинити обстріли Харковавсі новини дня
Бізнес
Економіка
14.07.2021 633

Держфінмоніторинг виявив підозрілих операцій на 50 млрд грн

Державна служба фінмоніторингу за пів року направила до правоохоронних органів майже 570 матеріалів за фактами виявлення легалізації доходів, одержаних злочинних шляхом, фінансування тероризму чи поширення зброї масового знищення. Загальна сума ймовірних правопорушень становить 50,6 млрд грн.

Про це повідомила пресслужба відомства.

За даними Держфінмоніторингу, більше половини цих матеріалів стосуються корупційної діяльності, а решта є додатковими узагальненими матеріалами.

Нагадаємо, що у 2020 році Держфінмоніторинг виявив незаконних операцій на 76 млрд грн.

Держфінмоніторинг, як підрозділ фінансової розвідки України здійснює заходи з протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Держфінмоніторинг виявив підозрілих операцій на 50 млрд грн 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
14.07.2021 633
Еще материалы раздела «Економіка»