НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
16.07.2021 590

Стало відомо, хто займе місце Монастирського в Раді

Місце Дениса Монастирського, призначеного главою МВС, у Верховній Раді займе член команди Слуги народу з Сум, IT-фахівець Антон Швачко.

Про це заявив глава партії Олександр Корнієнко на брифінгу в п'ятницю, 16 липня.

"Він був з нами з самого початку. Пройшов президентську і парламентську кампанії. Антон Швачко - ІТ-менеджер, ІТ-фахівець. Зараз працює на цьому терені в сумському обласному штабі. Це - наша команда, регіональна Зе! Команда", - сказав Корнієнко.

Своєю чергою, заступник голови фракції СН Євгенія Кравчук сказала в ефірі одного з телеканалів, що Швачко зайде в Раду у вересні. При цьому їй поки що невідомо, в якому комітеті він буде працювати.

Відзначимо, що Антон Швачко народився 11 грудня 1992 року. Має вищу освіту і проживає в Сумах. На виборах у Раду 2019 року включений до виборчого списку Слуги народу під №139.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, хто займе місце Монастирського в Раді 5.00 5 1
Політика / Україна
16.07.2021 590
Еще материалы раздела «Україна»