<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Україна стане членом НАТО – прогноз посла Німеччини  Чи буде Зеленський легітимним президентом після 21 травня: відповідь очільника Мін'юсту  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Цінові рекордсмени. В яких містах України найдорожче житло  В Україні "обмежено придатних" більше не буде: що це означає   Мобілізація в Україні: "кольорові списки", черги від 5 ранку і проходження ВЛК – як чоловіки оновлюють дані в ТЦК  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюансвсі новини дня
Політика
Україна
17.07.2021 603

В НАТО пояснили, чи стала Україна ближче до членства

Заступник помічника Генерального секретаря НАТО з питань оборонних інвестицій Гордон Дейвіс заявив, що Україна на шляху до членства в Альянсі робить те, що від неї очікують.

Про це він сказав під час форуму Ефективна промисловість для обороноздатності, передає НВ.

«Я б сказав, що Україна робить правильні речі, те, що від неї очікується. Реформи проводяться. Наскільки вони радикальні й інтенсивні - це залежить від нації і країни. Але вони проводяться», — сказав Дейвіс.

Він зауважив, що НАТО надасть допомогу Україні, коли це буде потрібно.

«Але ви виконуйте основні вимоги для того, щоб зробити наступний крок. Тепер нам потрібні підзаконні акти — це буде ще один крок України для реформації. Ми надамо вам допомогу, щоб підсилити ці зусилля. Це буде наш вклад і ваш вклад для того, щоб наблизитись до союзу з НАТО», — сказав представник Альянсу.

Він висловив сподівання, що Україна і надалі робитиме «правильні речі». За словами Дейвіса, зараз ключове — дотримуватись стратегії від 2018 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
В НАТО пояснили, чи стала Україна ближче до членства 5.00 5 1
Політика / Україна
17.07.2021 603
Еще материалы раздела «Україна»