<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
18.07.2021 563

СБУ викликала Шойгу для вручення підозри

Служба безпеки України викликала в Маріуполь главу Міноборони Росії Сергія Шойгу для вручення підозри у кримінальній справі. Він повинен з'явитися до слідчого Тараса Бутенка.

Про це повідомляє СБУ в неділю, 18 липня.

Зазначено, що Шойга викликаний на 9:00 в середу, 20 липня. Він повинен прибути до слідчого відділу 2 управління (з дислокацією в м.Маріуполь Донецької області) ГУ СБ України в Донецькій і Луганській області за адресою: Донецька область, Маріуполь, вул. Морських Десантників, 20.

Шойгу планують вручити письмову підозру за ознаками злочину, передбаченого статтями про видачу співучасників і створення незаконних збройних формувань (ч.5 ст.27 і ч.5 ст.260 КК України). Російському міністру загрожує до 15 років в'язниці з конфіскацією майна або без такої.

Оценка материала:

5.00 / 1
СБУ викликала Шойгу для вручення підозри 5.00 5 1
Політика / Україна
18.07.2021 563
Еще материалы раздела «Україна»