<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішаєвсі новини дня
Політика
Європа
19.07.2021 550

Російське судно направили у води Німеччини для добудови " Північного потоку-2"

Російське судно-трубоукладач" академік Черський "покинуло води Данії, де будувало газопровід "Північний потік-2". Тепер воно укладатиме 2,6-кілометрову ділянку другої нитки газопроводу у виключній економічній зоні Німеччини.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на агентство РИА Новости.

"Трубоукладальне судно "Академік Черський" укладе 2,6-кілометрову ділянку другої нитки трубопроводу у винятковій економічній зоні Німеччини. Всі роботи проводяться відповідно до отриманих дозволів", - цитує агентство повідомлення прес-служби Nord Stream 2 AG (оператор проекту).

За даними глобальної системи позиціонування суден MarrineTraffic, "Академік Черський" залишив води Данії в ніч з 18 на 19 липня. Зараз судно знаходиться у винятковій економічній зоні Німеччини. При цьому судно "Фортуна" залишається на даний момент в данських водах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російське судно направили у води Німеччини для добудови " Північного потоку-2" 5.00 5 1
Політика / Європа
19.07.2021 550
Еще материалы раздела «Європа»