<
НОВИНИ ДНЯ: Байден продовжив заборону на заходи в морські порти США для суден, пов'язаних з Росією  Астрономи відкрили найбільшу чорну діру Чумацького Шляху: вона у 33 рази перевищує Сонце  Чому літаки США захищали Ізраїль, а не Україну: аналіз The Atlantic  Простий і швидкий салат із пекінської капусти  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабахувсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2021 502

Шмигаль: До кінця літа отримаємо 13 млн доз вакцин

До кінця літа в Україну повинні поставити 13 мільйонів доз вакцин від коронавірусу.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну в середу, 21 липня.

"Сумарно до кінця літа Україна має домовленості на поставку 13 млн доз вакцин. Тобто ми маємо необхідну кількість для всіх охочих", - сказав він.

Шмигаль нагадав, що в Україні зараз доступні чотири види вакцин, "кожна з яких ефективно запобігає важкому перебігу хвороби і рятує життя".

Він закликав активно щепитися і нагадав про початок п'ятого етапу вакцинації, в рамках якого зробити щеплення можуть всі українці, старші за 18 років.

Зазначимо, зараз в Україні застосовують чотири вакцини від коронавірусу. З сьогоднішнього дня крім препаратів Pfizer, Sinovac Biotech і AstraZeneca почали застосовувати Moderna.

Від початку кампанії вакцинації щеплено майже 2,8 млн осіб. Повністю імунізовані - понад 1,5 млн українців. Всього проведено 4 279 666 щеплень.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль: До кінця літа отримаємо 13 млн доз вакцин 5.00 5 1
Політика / Україна
21.07.2021 502
Еще материалы раздела «Україна»