НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
22.07.2021 474

У «Ранку з Україною» стилістка поділилась ефективними лайфхаками «правильного» шопінгу

У програмі «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Марія Мельник і Григорій Герман зібрали ефективні поради «розумного» шопінгу. Ведучі розповіли, як втриматись від спокуси і не накупити все й одразу.  

60f8499743a0a_22.07.21

Правило перше – не йти на шопінг із макіяжем і зачіскою! Експерти зазначають, під час примірок зачіска може розпастись, а макіяж – залишитись на речах.

«Ваш макіяж, яким би стійким він не був, все рівно попливе, і можна буде забути про зачіску. Тому все ж комфортніше буде йти на шопінг без макіяжу, – коментує стилістка Олена Мудренко в ефірі каналу «Україна» і додає, що макіяж може зіграти з вами злий жарт. – Речі, які ви обираєте в той час, коли зробили макіяж, можуть виглядати інакше, коли ви будете не нафарбовані».

Правило друге – не оцінюйте свою фігуру в дзеркалі під час примірки. Якщо раптом вам не подобається своє відображення, не переймайтесь! По-перше, проблема не у вас, а в одязі. Просто він не так пошитий! По-друге, ви потрапили у пастку маркетологів – на трюк із дзеркалами.

«В примірочних, особливо в мас-маркетах, освітлення не дуже хороше, і вам здається, що у вас повно вад, целюліт, зайві кілограми», – пояснює експертка.

Але якщо ви у захваті від себе – теж стережіться!

«Є такий маркетинговий хід, як дзеркала, які роблять людей стрункішими. У такому випадку я рекомендую не соромитись і вийти в цьому одязі у загальний зал, де освітлення дещо краще», – радить стилістка.

Ця порада збереже вам і гроші, і нерви.

Третє правило: йти на шопінг у будній день, адже в цей час жодних черг і метушні.

Четверте правило – читати склад тканини перед тим, як купити річ. Так ви доповните свій гардероб потрібними речами, які носитимуться довше та рятуватимуть від спеки.

«Краще обирати речі, у складі яких натуральні тканини, з використанням натуральних волокон, наприклад, бавовна, льон, віскоза, тенсел – це нова тканина», – розповіла Олена Мудренко у програмі «Ранок з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» стилістка поділилась ефективними лайфхаками «правильного» шопінгу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
22.07.2021 474
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»