<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Росія
22.07.2021 590

РФ продовжить транзитний контракт "в разі попиту"

У МЗС Росії головною умовою продовження транзиту газу через Україну після 2024 року вважають наявність попиту. Таку відповідь дав заступник голови МЗС РФ Олександр Грушко.

Про це пише РІА Новости в четвер, 22 липня.

Глушко пояснив, що за використання української ГТС, в першу чергу, відповідають європейські партнери Газпрому. Якщо для поставок необхідно буде задіяти український напрямок, то Росія не заперечуватиме.

"Буде попит, буде і транзит", - сказав він.

Дипломат підкреслив, що енергетичне співробітництво Росії і Євросоюзу витримало випробування часом.

Коментуючи угоду США і Німеччини щодо Північного потоку-2, він вказав, що Вашингтон намагається нав'язати іншим країнам, навіть партнерам, жорсткі умови для реалізації власних прав та інтересів.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ продовжить транзитний контракт "в разі попиту" 5.00 5 1
Політика / Росія
22.07.2021 590
Еще материалы раздела «Росія»