<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
23.07.2021 702

СБУ підозрює держслужбовців у розкраданні 5 мільйонів гривень

Розікрали мільйони чужої зарплати – у Дніпрі Служба безпеки викрила банду державних виконавців, які цупили гроші із рахунків установи.

Йдеться про кошти, які суд стягнув із підприємств, що заборгували своїм робітникам. У електронних платіжках ділки підробляли номери рахунків. Так упродовж року вдалося привласнити понад 5 мільйонів гривень. За підрахунками слідства щонайменше кількасот людей так і не дочекалися виплат. Посадовців, які організували оборудку уже затримали і тепер розшукують їхніх спільників – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Організаторами схеми, за наявною інформацією, виявились керівники двох структурних підрозділів Державної виконавчої служби Дніпра. В реквізитах замість реального отримувача коштів вказували банківський рахунок підконтрольної фізичної особи підприємця. В окремих випадках у платіжках фігурували рахунки родичів ділків чи їхні власні», – розповів Валерій Єфанов, речник управління СБУ в Дніпропетровській області.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
СБУ підозрює держслужбовців у розкраданні 5 мільйонів гривень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
23.07.2021 702
Еще материалы раздела «Події»