<
НОВИНИ ДНЯ: Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2021 526

Шмигаль доручив розширити умови пільгової іпотеки та лізингу

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив Міністерству фінансів розширити умови пільгових іпотечних і лізингових програм. А також збільшити фінансування Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву в 2022 році.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на урядовий портал.

Повідомляється, що сьогодні Шмигаль провів нараду по роботі профільних державних установ.

"В цілому на сьогодні учасниками пільгових житлових програм є тисячі сімей. Наше завдання - максимально розширювати такі програми, щоб українці змогли вже сьогодні поліпшити свої житлові умови. Особливо це стосується громадян, які втратили своє житло в результаті війни на Сході, і інших пільгових категорій громадян", - зазначив він.

За підсумками наради прем'єр дав доручення Мінрегіону передбачити в проекті державного бюджету на 2022 докапіталізацію Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву за умови паритетного залучення зовнішніх джерел фінансування.

Міністерство фінансів протягом двох тижнів має подати на розгляд Кабміну рішення, які дозволять розширити умови пільгових іпотечних і лізингових програм.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль доручив розширити умови пільгової іпотеки та лізингу 5.00 5 1
Політика / Україна
23.07.2021 526
Еще материалы раздела «Україна»