<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус" всі новини дня
Політика
Україна
23.07.2021 519

ЦВК визнала Швачка народним депутатом. Він займе місце Монастирського в Раді

Центральна виборча комісія на засіданні 23 липня визнала Антона Швачка новим народним депутатом. Він займе у парламенті місце нардепа "Слуги народу" Дениса Монастирського, якого нещодавно призначили міністром внутрішніх справ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на засідання Центрвиборчкому.

Голосування за визнання Швачка народним депутатом відбувалося без попереднього обговорення. Рішення визнати його нардепом підтримали 14 членів ЦВК, тобто проголосували одноголосно.

Оскільки Монастирський після призначення в МВС не може більше бути нардепом, його місце у Верховній раді мав зайняти той, хто йшов наступним у списку партії "Слуга народу" на парламентських виборах. Ним виявився Швачко, який балотувався під номером 139.

Як розповів напередодні глава партії СН Олександр Корнієнко, Швачко є ІТ-менеджером та ІТ-спеціалістом. Після парламентських виборів він працював в сумському обласному штабі партії.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЦВК визнала Швачка народним депутатом. Він займе місце Монастирського в Раді 5.00 5 1
Політика / Україна
23.07.2021 519
Еще материалы раздела «Україна»