<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіоніввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.07.2021 643

Lida Lee у «випускній» сукні виконає хіт гурту «ВІА Гра» у шоу «З Днем народження, Україно!»

У грандіозному шоу «З Днем народження, Україно!», яке канал «Україна» покаже у День незалежності, 24 серпня, запалять найпопулярніші артисти країни. Співачка Lida Lee вийде на сцену з новим звучанням улюбленої пісні гурту «ВІА Гра».

За лаштунками шоу артистка розповіла, як готувалась до виступу і в кого просила поради у роботі над новим аранжуванням відомої пісні.

Нещодавно стало відомо, що співачка Lida Lee припинила співпрацю з артистом і продюсером MONATIK. За лаштунками масштабного шоу «З Днем народження, Україно!» артистка з’явилась у вишуканій чорній сукні, яку жартома назвала «випускною».

«Я сьогодні в чорній сукні тільки тому, що дуже люблю цей колір! Я знаю, що моя колега Анастасія Приходько добре розбирається в кольорах і психологічних тонкощах, але у мене сьогодні інша історія. Мені шалено сподобалась ця сукня, і я подумала, що воно буде органічно виглядати з обраною піснею», – поділилась співачка Lida Lee за лаштунками грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!»

А виконуватиме зірка популярну пісню «Попытка №5» гурту «ВІА Гра».

«Це одна з моїх найулюбленіших пісень гурту «ВІА Гра», але сьогоднішнє виконання буде дещо відрізнятись від оригіналу. Ми подарували їй нове звучання, вдало поєднавши з моєю композицією «Достопримечательность», навіть трохи «промелькне» текст. Сподіваюсь, що Костянтину Меладзе це сподобається», – поділилась співачка за лаштунками святкового концерту каналу «Україна».

Крім того, Lida Lee розповіла, що незважаючи на припинення співпраці з MONATIK, готуючись до великого концерту, вона відправляла артисту свою версію пісні. А яке нове звучання отримав легендарний трек, глядачі каналу «Україна» почують вже у День Незалежності.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Lida Lee у «випускній» сукні виконає хіт гурту «ВІА Гра» у шоу «З Днем народження, Україно!» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.07.2021 643
Еще материалы раздела «Афіша»